Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Kroglice igrivosti - ogrlica, zapestnica, prstan, uhani

Komplet nakita Kroglice igrivosti, v katerem najdete ročno izdelano in unikatno ogrlico, zapestnico, uhane ter prstan, bo vas in ljudi, ki vas bodo z njim opazili navdušil, saj zlate kroglice igrivo pritegujejo pozornost.

POMEMBNO! Pred nakupom tega unikatnega nakita se registrirajte/prijavite v Unikatnico.

Več podrobnosti


79,90 € DDV vljučen

CE-5

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 7 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 1,40 €.


Kroglice igrivosti je komplet nakita, ki s svojimi belo–zlatimi kroglicami igrivo priteguje pozornost, ko nosite ogrlico, zapestnico, uhane ter prstan, ki so ročno izdelani. Ogrlica, na kateri so v dveh vrstah nanizane kroglice, ki jih obdajajo pozlatitveni lističi, se bo zaradi svoje igrivosti lepo podala na raznolika elegantna oblačila, zapestnica pa bo s tremi nizi kroglic pritegnila poglede na vaše roke. Tudi uhani in prstan vam bodo, zaradi igrivega videza, pomagali izstopiti iz sivega povprečja.

Nakit je izdelan iz polimernih mas z dodanimi naravnimi sestavinami ter pozlačenimi delčki, ki zaradi svoje izraznosti dajejo občutek žlahtnega materiala.

Kaj vsebuje komplet Kroglice igrivosti:

- zapestnico (dolžina je nastavljiva)

- ogrlico (dolžina je nastavljiva)

- prstan (širina rinke je nastavljiva)

- par uhanov

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.