Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Ročno izdelana cvetlična ogrlica - enoletna suholetnica

Ročno izdelana cvetlična ogrlica, v katero sem vdelala cvetove enoletne suholetnic, je čuten, nežen in hkrati razigran ter ženstven modni dodatek, ki si ga lahko nadanete ob najrazličnejših priložnostih.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


24,90 € DDV vljučen

CVNAKO124

Dostopnost izdelka: Tega izdelka ni več na zalogi, lahko pa vam po naročilu izdelamo novega, podobnega, a unikatno različnega. Za naročilo tega izdelka nam pišite na info@unikatnica.com


Obvestite me, ko bo na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 2 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,40 €.


Čudovita, unikatna, ročno izdelana in neponovljiva cvetlična ogrlica, z vdelanim cvetom živo rumenega primožka, je ženstven, razigran in eleganten modni dodatek, ki se vam bo podal na najrazličnejša oblačila in popestrila vaš celosten izgled.

 

Mere cvetlične ogrlice: premr: 3,4 cm;

Pakiranje: cvetlično ogrlico prejmete zapakirano v lični darilni škatlici.

Zapenjanje ogrlice: Ogrlica visi na 45,0 cm dolgi žičnati verižici, ki je prevlečena s posebno najlonsko prevleko, ki ščiti kožo in je brez niklja. Zapenja se z valjasto zaponko, ki je brez niklja.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.