Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Ogrlica - Cvetlični angel (suholetnica, orhideja, mah, zlata nitka)

Ročno izdelana angelsko vilinska ogrlica, narejena iz pravega cvetja in zlatitvenih lističev ter zlate nitke. Cvetlični angel je bil rojen v soju polne januarske Lune in prežet s toplo energijo mogočnega Sonca. V ogrlici so cvetni lističi orhideje, cvet enoletne suholetnice ter gozdni mah.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


29,90 € DDV vljučen

CVNAKO410

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 2 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,40 €.


Cvetlični angeli in vile so zimska kolekcija ročno izdelanega cvetličnega nakita, narejenega iz pravega cvetja (travniškega, gozdnega in vrtnega) in smole. Izdelala sem jih v obdobju največje polne lune v novembru, tako so prepojeni z energijo mogočne, ženstvene lune, ki napaja žensko s čutnostjo in ženstvenostjo, krati pa je cvetje prepojeno s sončnimi žarki, ki jim je med izdelavo vlivalo moči in življenje. Luna in Sonce imata močno simboliko, njuni energiji pa se pretakata tudi v tej cvetlični, angelsko vilinski ogrlici, v katero sem poleg cvetja in gozdnega mahu vdelala tudi zlatitvene lističe in zlato nitko. Zlato je močan simbol obilja na vseh področjih, tudi orhideja, iz katere je narejen cvetlični angel, predstavlja obilje. Kaj pripoveduje, sporoča cvetlični angel oz. vila? To bo izvedela ženska, ki bo nosila izbrano ogrlico. Cvetlična angelsko vilinska ogrlica je zapakirana v lični darilni škatlici, s priloženim lističem, na katerem je opisana simbolika cvetlične angelsko vilinske ogrlice. Takšna ogrlica je čudovito praznično darilo ob Božiču, Novem letu ali osebnem prazniku.

Mere cvetlične ogrlice: dolžina: 3,3cm; širina: 2,7 cm

Pakiranje: cvetlično ogrlico prejmete zapakirano v lični darilni škatlici z zlatim trakcem

Zapenjanje ogrlice: Ogrlica visi na 47,0 cm dolgi tekstilni vrvici, ki jo dopolnjuje svilen trakec, zadaj se zapenja s karabin zaponko. Ogrlico je možno podaljšati za 5,0 cm.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.