Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Cvetlična ogrlica - Prave mini vrtnice, bezeg

Ročno izdelana cvetlična ogrlica, v katero sem vdelala prave cvetove mini rdeče vrtnice in bezga, je  razigran modni dodatek, ki si ga lahko nadanete ob najrazličnejših priložnostih. Simbolika vrtnice: strast, zaljubljenost, naklonjenost, nežnost.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


32,90 € DDV vljučen

CVNAOGR-164

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Unikatna, ročno izdelana cvetlična ogrlica z vdelanimi pravimi cvetovi mini rdeče vrtnice ter bezga, je razigran in eleganten modni dodatek, ki se vam bo podal na najrazličnejša oblačila in popestrila vaš celosten izgled. Vrtnico je po grški mitologiji ustvarila boginja Kloris, ko je ugledala mrtvo drevesno nimfo in jo je nato spremenila v rožo. S pomočjo ostalih bogov in boginj ji je podarila nesmrtno lepoto, omamen vonj in sladek nektar.

 

Mere cvetlične ogrlice: premer cvetlične ploščice: 4,0 cm

Zapenjanje ogrlice: Ogrlica visi na 45,0 cm dolgi žičnati ogrlici, prevlečeni z najlonom, ki ščiti kožo in se zadaj zapenja z valjasto zaponko.

Pakiranje: ogrlico prejmete zapakirano v lični darilni škatlici.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.