Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Cvetlični prstan - Zlatica, zdravilni gozdni koren

Ročno izdelan cvetlični prstan, v katerega sem vdelala cvetove prave travniške zlatice in zdravilnega gozdnega korena, je razigran modni dodatek, ki si ga lahko nadanete ob najrazličnejših priložnostih.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


22,90 € DDV vljučen

CVNAPR-250

Dostopnost izdelka: Tega izdelka ni več na zalogi, lahko pa vam po naročilu izdelamo novega, podobnega, a unikatno različnega. Za naročilo tega izdelka nam pišite na info@unikatnica.com


Obvestite me, ko bo na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 2 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,40 €.


Ročno izdelan cvetlični prstan z vdelanimi cvetovi travniške ripeče zlatice ter zdravilnga gozdnega korena. Zlatice so si včasih podarjali zaljubljenci in si s tem izkazovali naklonjenost, sicer pa zlatica simbolizira sonce, njegovo toploto ter veselje, saj je rumena barva barva tretje, pleksusne čakre, ki odganja strah in privablja veselje. Zdravilni gozdni koren ali znanstveno "Angelica archangelica" je rastlina, ki jo uporabljajo v kulinariki, kozmetični industriji ter v zdravilstvu. Ime je dobila, tako pravi legenda, po nadangelu Gabrielu, ko se je ta prikazal ljudem in jim zaupal zdravilne lastnosti zdravilnega gozdnega korena. Cvetlični prstan z zlatico je razigran in hkrati eleganten modni dodatek, ki se vam bo podal na najrazličnejša oblačila in popestrila vaš celosten izgled.

 

Mere cvetličnega prstana: dolžina: 2,8 cm; širina: 2,7 cm

Rinka prstana: je nastavljiva in se prilagodi širini prsta. Rinka je brez niklja.

Pakiranje: cvetlični prstan prejmete zapakiran v lični darilni škatlici.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.