Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Cvetlična ogrlica - Zlatice, zdravilni gozdni koren

Ročno izdelana cvetlična ogrlica, v katero sem vdelala pravi cvet divje vrtnice (popek šipka) ter zdravilni gozdni koren, je eleganten modni dodatek, ki si ga lahko nadanete ob najrazličnejših priložnostih.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


32,90 € DDV vljučen

CVNAOGR-190

Dostopnost izdelka: Tega izdelka ni več na zalogi, lahko pa vam po naročilu izdelamo novega, podobnega, a unikatno različnega. Za naročilo tega izdelka nam pišite na info@unikatnica.com


Obvestite me, ko bo na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Customers who bought this product also bought:

Unikatna, ročno izdelana cvetlična ogrlica z vdelanimi pravimi cvetovi travniške ripeče zlatice ter zdravilnega gozdnega korena. Zlatice so si včasih podarjali zaljubljenci in si s tem izkazovali naklonjenost, sicer pa zlatica simbolizira sonce, njegovo toploto ter veselje, saj je rumena barva barva tretje, pleksusne čakre, ki odganja strah in privablja veselje. Zdravilni gozdni koren ali znanstveno "Angelica archangelica" je rastlina, ki jo uporabljajo v kulinariki, kozmetični industriji ter v zdravilstvu. Ime je dobila, tako pravi legenda, po nadangelu Gabrielu, ko se je ta prikazal ljudem in jim zaupal zdravilne lastnosti zdravilnega gozdnega korena. Cvetlična ogrlica je razigran in hkrati eleganten modni dodatek, ki se vam bo podal na najrazličnejša oblačila in popestrila vaš celosten izgled.

Mere cvetlične ogrlice: širina cvetlične ploščice: 4,0 cm; širina: 3,5 cm

Zapenjanje ogrlice: Ogrlica visi na 46,0 cm dolgi posrebreni verižici, ki se zadaj zapenja s karabin zaponko.

Pakiranje: ogrlico prejmete zapakirano v lični darilni škatlici.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.