Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Cvetlična ogrlica - Štiri peresna deteljica

Ročno izdelana cvetlična ogrlica z vdelano pravo štiri peresno deteljico, je eleganten in ženstven modni dodatek, ki si ga lahko nadanete ob najrazličnejših priložnostih.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


32,90 € DDV vljučen

CVNAOGR-239

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Ročno izdelana cvetlična ogrlica iz smole in vdelano pravo štiri peresno deteljico, je ženstven, razigran in eleganten modni dodatek, ki se vam bo podal na najrazličnejša oblačila in popestril vaš celosten izgled. Štiri peresna deteljica simbolizira štiri smeri neba, štiri osnovne elemente življenja (ogenj, zemljo, vodo in zrak) ter vero, upanje, ljubezen in srečo.

 

Mere cvetlične ogrlice: dolžina cvetličnega dela: 3,7 cm; širina cvetlične ploščice: 2,7 cm. Pakiranje: cvetlično ogrlico prejmete zapakirano v lični darilni škatlici.

Zapenjanje ogrlice: Ogrica visi na 47,0 cm dolgem svileno bmbažnem trakcu, ki se zadaj zapenja s karabin zaponko. Trakec je možno podaljšati za 5,0 cm s priloženo ketnico.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.