Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Cvetlični uhani - Gozdne spominčice, gozdni koren

Ročno izdelani viseči cvetlični uhani, v katere sem vdelala cvetove pravih gozdnih spominčic (torilnic) ter zdravilnega gozdnega korena, je razigran modni dodatek, ki si ga lahko nadanete ob najrazličnejših priložnostih.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


32,90 € DDV vljučen

CVNAUH-050

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Unikatni, ročno izdelani viseči cvetlični uhani, z vdelanimi pravimi cvetovi modrih gozdnih spominčic (torilnic) in zdravilnim gozdnim korenom v ozadju, je razigran in eleganten modni dodatek, ki se vam bo podal na najrazličnejša oblačila in popestril vaš celosten izgled. Torilnica (gozdna spominčica), je avtohtona evropska roža, ki raste po gozdovih izključno spomladi.

 

Mere cvetličnih uhanov: dolžina cvetlične ploščice: 2,4 cm; dolžina cvetlične ploščice skupaj z zaponko: 4,5 cm; širina uhanov: 1,7 cm

Zapenjanje uhanov: cvetlični uhani se zapenjajo na sistem "ribje" zanke, zraven priložim še silikonska čepka, ki sta iz koži prijaznih materialov in brez niklja

Pakiranje: cvetlične uhane prejmete v lični darilni škatlici

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.