Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Cvetlična ogrlica - Angel, orhideja, marjetica, čebulica

Ročno izdelana angelsko vilinska ogrlica s pravim cvetjem. Cvetlični angel je bil rojen v soju polne lune. V ogrlici so cvetni lističi in cvetovi orhideje, marjetice in dvolistne morske čebulice. Ogrlico spremlja osebno sporočilo, zgodbica o nastanku ter simbolika izbranega cvetja.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


32,90 € DDV vljučen

CVNAOGR-220

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Unikatna, ročno izdelana cvetlična ogrlica z vdelanimi pravimi cvetovi in cvetnimi lističi domače orhideje (krilca in telo angela), dvolistne morske čebulice (ozadje ogrlice) in marjetice (glava angela). Ogrlici so dodani zlatitveni lističi. Skupaj tvorijo motiv angela oz. vilinke, ki ima vzdolž telesca zlato nitko.

Cvetlični angeli in vile so kolekcija ročno izdelanega cvetličnega nakita, narejenega iz pravega cvetja (travniškega, gozdnega in vrtnega) in smole. Izdelala sem jih v obdobjih polne lune v različnih mesecih, tako so prepojeni z energijo mogočne, ženstvene lune, ki napaja žensko s čutnostjo in ženstvenostjo, krati pa je cvetje prepojeno s sončnimi žarki, ki jim je med izdelavo vlivalo moči in življenje. Luna in Sonce imata močno simboliko, njuni energiji pa se pretakata tudi v tej cvetlični, angelsko vilinski ogrlici, v katero sem poleg cvetja vdelala tudi srebrno nitko. Srebro kot srebrna jutranja zarja, čistost, milina, čarobnost. Orhideja je simbol obilja, iz nje sem naredila krila in telo cvetličnega angela - ta v pravem pomenu besede ponazarja obilje. Kaj pripoveduje, sporoča cvetlični angel oz. vila? To bo izvedela ženska, ki bo nosila izbrano ogrlico, saj k vsakemu izdelku, ki ga zapakiram v lično darilno škatlico, priložim še list z zgodbo o nastanku cvetličnih angelov in vilink ter opisom in simboliko posameznega cvetja. Takšna ogrlica je čudovito praznično darilo ob različnih priložnosti, tudi ob osebnem prazniku.

 

Mere cvetlične ogrlice: premer cvetlične ploščice: 4,0 cm

Zapenjanje ogrlice: Ogrlica visi na 45,0 cm dolgem svileno bombažnem trakcu, ki se zadaj zapenja s karabin zaponko.

Pakiranje: ogrlico prejmete zapakirano v lični darilni škatlici.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.