Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Nakit iz gline - Metulj, ogrlica in uhani, ročna poslikava, rdeča

Eko nakit iz gline (ogrlica in uhani) z motivom ročno naslikanih rdečih metuljev, je čudovit, brezčasen in izviren unikaten nakit za ženske in zelo lepo darilo. Metuljev glineni nakit je prečudovito slovensko poslovno darilo.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


38,90 € DDV vljučen

ENGL-44

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Čudovit, brezčasen, izviren ter unikaten eko nakit iz gline, metuljeva ogrlica in metuljevi uhani v  rdečih odtenkih, so brezčasen modni dodatek, ki bosta žensko spremljala ob najrazličnejših priložnostih. Glinena ogrlica in uhani z ročno naslikanim motivom rdečih metuljev se čudovito podajo na številna oblačila v modnih odtenkih rumene, roza, modre, tudi bele, črne ter na mnoge druge barve. Rdeča barva je barva prve, korenske čakre. Je barva akcije, ognja, strasti in življenja. Metulj pa simbolizira energije preobrazbe, spremembe in veselja. Glineni nakit krasi unikaten in izviren vzorček metuljev.

 

Mere temno rdeče metuljeve ogrlice iz gline: dolžina 5,4 cm; širina: 4,3 cm;

Zapenjanje rdeče metuljeve ogrlice: glinena ogrlica visi na tekstilni vrvici, ki jo dopolnjuje svileni trakec, zadaj se zapenja s karabin zaponko. Trakec lahko podaljšate za 5,0 cm

Dolžina vrvice: 47,0 cm

Mere rdečih metuljevih uhanov: dolžina (brez zaponke): 2,4 cm; (z zaponko): 4,0 cm; širina: 1,5 cm

Zapenjanje metuljevih uhanov: ribja zanka z varovalom, zaponka je brez niklja

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.