Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Nakit iz gline - Labod, ogrlica, prstan in uhani, ročna poslikava, črno bela

Eko nakit iz gline (ogrlica, prstan in uhani) z motivom ročno naslikanih črno belih labodov, je čudovit, brezčasen in izviren unikaten nakit za ženske in zelo lepo darilo. Glineni nakit je prečudovito slovensko poslovno darilo.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


45,90 € DDV vljučen

ENGL-51

Dostopnost izdelka: Tega izdelka ni več na zalogi, lahko pa vam po naročilu izdelamo novega, podobnega, a unikatno različnega. Za naročilo tega izdelka nam pišite na info@unikatnica.com


Obvestite me, ko bo na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 4 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,80 €.


Čudovit, brezčasen, izviren ter unikaten eko nakit iz gline, ogrlica, prstan in uhani z avtorskim, ročno naslikanim motivom laboda v črno belih odtenkih, je čudovit modni dodatek, ki bo žensko spremljal ob najrazličnejših priložnostih. Lepo se bo podal na oblačila v najrazličnejših barvnih odtenkih, najbolje pa na črno, belo, sivo, oranžno, rumeno ter številne druge barve. Črna barva simbolizira eleganco, prefinjenost preporod, rojstvo in življenje, bela pa nedolžnost in čistost. Labod simbolizira lepoto, nedolžnost in čistost.

 

Mere ogrlice iz gline: dolžina 5,5 cm; širina: 3,9 cm;

Zapenjanje ogrlice: glinena ogrlica visi na tekstilni vrvici, ki jo dopolnjuje svileni trakec, zadaj se zapenja s karabin zaponko. Trakec lahko podaljšate za 5,0 cm

Dolžina vrvice: 47,0 cm

Mere uhanov: premer: 1,0 cm

Zapenjanje metuljevih uhanov: paličica in metuljček, uhani so brez niklja

Mere črno belega prstana: dolžina: 3,4 cm; širina: 2,3 cm

Rinka prstana je nastavljiva in se prilagodi širini prsta. Rinka je brez niklja.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.