Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Nakit iz gline - Metulj, ogrlica, ciklamno bela

Eko nakit iz gline, ogrlica z motivom ročno naslikanega avtorskega motiva metulja v ciklamno belih odtenkih je čudovit, brezčasen in izviren unikaten nakit za ženske, ki predstavlja lepo darilo ob različnih priložnostih.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


24,90 € DDV vljučen

ENGL-53

Dostopnost izdelka: Tega izdelka ni več na zalogi, lahko pa vam po naročilu izdelamo novega, podobnega, a unikatno različnega. Za naročilo tega izdelka nam pišite na info@unikatnica.com


Obvestite me, ko bo na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 2 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,40 €.


Čudovit, brezčasen, izviren ter unikaten eko nakit iz gline, ogrlica, z avtorskim, ročno naslikanim motivom ciklamno belega metulja, je čudovit modni dodatek, ki bo žensko spremljal ob najrazličnejših priložnostih. Lepo se bo podal na oblačila v odtenkih bele, ciklamne, turkizne, rumene, vijolične ter na številne druge barve. Ciklamna barva simbolizira čutnost in nežnost, bela pa nedolžnost in čistost. Metulj simbolizira brezmejnega, veselega duha, preobrazbo in preporod.

 

Mere ogrlice iz gline: dolžina 4,0 cm;

Zapenjanje ogrlice: glinena ogrlica visi na tekstilni vrvici, ki jo dopolnjuje svileni trakec, zadaj se zapenja s karabin zaponko. Trakec lahko podaljšate za 5,0 cm

Dolžina vrvice: 47,0 cm

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.