Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Nakit iz gline - Metulj, ogrlica, vijolično bela

Eko nakit iz gline, ogrlica z motivom ročno naslikanega avtorskega motiva metulja v vijolično belih odtenkih je čudovit, brezčasen in izviren unikaten nakit za ženske, ki predstavlja lepo darilo ob različnih priložnostih.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


24,90 € DDV vljučen

ENGL-55

Dostopnost izdelka: Tega izdelka ni več na zalogi, lahko pa vam po naročilu izdelamo novega, podobnega, a unikatno različnega. Za naročilo tega izdelka nam pišite na info@unikatnica.com


Obvestite me, ko bo na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 2 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,40 €.


Čudovit, brezčasen, izviren ter unikaten eko nakit iz gline, ogrlica, z avtorskim, ročno naslikanim motivom vijolično belega metulja, je čudovit modni dodatek, ki bo žensko spremljal ob najrazličnejših priložnostih. Lepo se bo podal na oblačila v vijoličnih, belih, ciklamnih, indigo, modrih, turkiznih, rumenih odtenkih ter na številne druge barve. Vijolična barva je barva intuicije, duhovnosti, obilja, tretjega očesa, zdravi številne zdravstvene težave - bronhitis, astmo, kožne težave. Je barva, ki čisti misli in pomirja čustva. Metulj simbolizira brezmejnega, veselega duha, preobrazbo in preporod.

 

Mere ogrlice iz gline: dolžina 4,0 cm;

Zapenjanje ogrlice: glinena ogrlica visi na tekstilni vrvici, ki jo dopolnjuje svileni trakec, zadaj se zapenja s karabin zaponko. Trakec lahko podaljšate za 5,0 cm

Dolžina vrvice: 47,0 cm

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.