Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Nakit iz gline - Metulj, ogrlica, zeleno bela

Eko nakit iz gline, ogrlica z motivom ročno naslikanega avtorskega motiva metulja v zeleno belih odtenkih je čudovit, brezčasen in izviren unikaten nakit za ženske, ki predstavlja lepo darilo ob različnih priložnostih.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


24,90 € DDV vljučen

ENGL-56

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 2 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,40 €.


Čudovit, brezčasen, izviren ter unikaten eko nakit iz gline, ogrlica, z avtorskim, ročno naslikanim motivom zeleno belega metulja, je čudovit modni dodatek, ki bo žensko spremljal ob najrazličnejših priložnostih. Lepo se bo podal na oblačila v zelenih, rumenih, modrih, oranžnih, belih odtenkih ter na številne druge barve. Zelena barva je barva ljubezni, je barva srčne čakre in barva, ki povezuje barve spodnjih čaker (rdeče, oranžne ter rumene) ter zgornjih čaker (modre, indigo ter vijolične). Je barva, ki pomirja in sprošča duha ter ljudi povezuje na srčni ravni. Metulj simbolizira brezmejnega, veselega duha, preobrazbo in preporod.

 

Mere ogrlice iz gline: dolžina 3,3 cm;

Zapenjanje ogrlice: glinena ogrlica visi na tekstilni vrvici, ki jo dopolnjuje svileni trakec, zadaj se zapenja s karabin zaponko. Trakec lahko podaljšate za 5,0 cm

Dolžina vrvice: 47,0 cm

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.