Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Nakit iz gline - Uhani, metulj, modro bel

Eko nakit iz gline, uhani z motivom ročno naslikanega avtorskega motiva metulja v modro belih odtenkih, je čudovit, brezčasen in izviren unikaten nakit za ženske, ki predstavlja lepo darilo ob različnih priložnostih.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


32,90 € DDV vljučen

ENGL-61

Dostopnost izdelka: Tega izdelka ni več na zalogi, lahko pa vam po naročilu izdelamo novega, podobnega, a unikatno različnega. Za naročilo tega izdelka nam pišite na info@unikatnica.com


Obvestite me, ko bo na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Čudovit, brezčasen, izviren ter unikaten eko nakit iz gline, uhani, z avtorskim, ročno naslikanim motivom modro belega metulja, je čudovit modni dodatek, ki bo žensko spremljal ob najrazličnejših priložnostih. Uhani se bodo lepo podali na oblačila v modrih, belih, ciklamnih, indigo, rumenih odtenkih ter na številne druge barve. Modra barva je barva miru, preudarne, umirjene komunikacije, svobode. Metulj simbolizira brezmejnega, veselega duha, preobrazbo in preporod.

 

Mere uhanov iz gline: premer: 1,00 cm

Zapenjanje uhanov iz gline: uhani se zapenjajo s paličico ter silikonskim nastavkom, oboji so brez niklja in koži prijazni

Dolžina vrvice: 47,0 cm

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.