Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.

Pozdravljeni v Unikatnici, e-trgovini unikatnih daril in izdelkov!

 

Ste prvič na tej strani? Potem se verjetno sprašujete, kako bi najlažje prišli do informacij o unikatnih darilih ter jih najlažje tudi naročili.

 

1. Če vas zanima, kaj vse vam ponuja e-trgovina Unikatnica, boste to najlažje izvedeli tako, da pogledate na levi strani v seznam kategorij izdelkov, kjer najdete unikatna darila in izdelke razvrščene v osnovne kategorije ter podkategorije.

 

2. Bi radi izbrali in naročili izdelek, ki vam je všeč, pa ne veste kako? Izdelek, ki vam je všeč, bo najhitreje pri vas doma tako, da boste sledili tem korakom:

 

1. Pred nakupovanjem se morate najprej  REGISTRIRATI oziroma vedno PRIJAVITI (če ste že registrirani in ste se odjavili) v Unikatnico oz. si na njej ustvariti svoj UPORABNIŠKI RAČUN. To najlažje storite tako, da čisto zgoraj na desni strani, kliknete na napis Prijava.

 

Zakaj je to pomembno in kakšne koristi imate od tega?

To je pomembno zato, da lahko koristite:

1. svoje bonus točke oz. ugodnosti - na vsakih 10,00 EUR vašega nakupa vam pri naslednjem nakupu Unikatnica podari 0,20 EUR - te bonus točke lahko koristite ob naslednjem nakupu tako, da jih najprej vnovčite (ko ste registrirani, kliknete zgoraj levo, v Uporabniškem računu na Moje točke zvestobe, pretvorite točke v kodo za ugodnost ter kodo skopirate oz. prepišete pred zaključkom nakupa v okence za kodo, ki jo najdete s klikom na na sivi gumbek Košarica (desno zgoraj), jo potrdite in zaključite nakup.

2. na seznam želja lahko dodate izdelke, ki so vam všeč in jih morda kupite kdaj kasneje. V svojem uporabniškem računu pa lahko preglejujete vse v povezavi s preteklo zgodovino vaših nakupov

3. ob prijavi vam pošljemo pozdravno sporočilo z informacijami o vseh novostih in ugodnostih, pa tudi darilo - povezavo do brezplačnega ustvarjalnega članka

 

2. Sklikom na Prijava (desno zgoraj) sem vam bo tako odprla stran, kjer si boste lahko ustvarili svoj račun na Unikatnici oz. se boste vanjo registrirali. V obrazec, ki se vam odpre, vnesite vaše/o:

- ime, priimek

- naslov prebivališča oz. naslov za dostavo izdelkov

- po želji tudi vašo telefonsko številko ter datum rojstva (če želite na vaš rojstni dan prejeti kakšno posebno ugodnost ali darilo)

- državo, iz katere prihajate

- vaš e-naslov, na katerega vam bo Unikatnica takoj po registraciji poslala ppozdravno sporočilo  z vsemi novostmi in ugodnostmi pri nakupovanju

- označite ali želite prejemati e-novičke z novostmi in posebnimi ugodnostmi iz Unikatnice (nagradne igre, darila in popusti)

 

3. Vašo registracijo v Unikatnico še potrdite in TAKOJ preverite vašo e-pošto, kamor vam je Unikatnica poslala pozdravno sporočilo.

 

4. Kako pa poteka postopek samega nakupovanja unikatnih izdelkov iz e-trgovine Unikatnice?

 

Po uspešni registraciji oz. po tem, ko si boste na Unikatnici ustvarili svoj račun, že lahko pričnete z nakupovanjem. Kako poteka postopek? Povsem preprosto:

 

1. najprej na levi strani izberete kategorijo izdelkov, ki vas zanima

2.  nato pridete na stran, kjer v kategoriji izdelkov najdete vse izdelke, ki so na voljo (v kolikor izdelek ni več na voljo, izdelka ne morete naročiti, lahko pa na info@unikatnica.com pošljete povpraševanje, da vam izdelamo podobnega) in izdelek že takoj dodate v košarico s klikom na zeleni gumbek Dodaj v košarico, ki se nahaja ob sličici ter opisu izdelka

3. ali pa kliknete na izdelek, da si ogledate njegove fotografije in vse infromacije o izdelku) ter nato kliknete na zeleni gumbek Dodaj v košarico, ki se nahaja ob sličici in opisu izdelka

4. z nakupovanjem lahko nadaljujete in si po zgornjem postopku izberete še več izdelkov in jih dodate v košarico 

5. lahko pa z nakupovanjem zaključite, tako da desno zgoraj kliknete ali na zeleni gumbek Na blagajno ali pa na sivi gumbek Košarica (poleg zelenega gumbka Na blagajno) - odpre se vam okence, kjer vidite vsebino vašega nakupa oz. košarice ter znesek nakupa, skupaj s poštnino; v kolikor ste prejeli kakšno kodo za popust ali pa predhodno pretvoriti kakšne točke ugodnosti v kodo za popust, lahko to kodo prepišete v okence za kodo in jo potrdite, da se vam upošteva popust.

6.  nato zaključite nakup s klikom na spodnji zeleni gumb Naprej

8. pokaže se vam vaš naslov za dostavo izdelkov in izstavitve računa, kliknite na zeleni gumb Naprej in pokaže se vam stran, kjer piše, da sprejmite pogoje poslovanja (odkljukajte okence in pred tem preberite pogoje poslovanja) ter kdo dostavlja izdelke (Pošta Slovenije, v kolikor stanujete v Sloveniji)

9. kliknite na zeleni gumbek Naprej in izberite način plačila (na voljo imate 4 možnosti)

10. in nato potrdite svoje naročilo

11. nato poglejte v svoj e-nabiralnik, kamor vam bo Unikatnica poslala obvestilo o vašem naročilu, hkrati pa boste postopoma obveščeni tudi o tem, kdaj je bilo vaše naročilo odposlano

 

Tako, če ste upoštevali zgoraj opisane postopke registracije ter nakupovanja, bo izdelek srečno prispel do vas, za še več informacij pa vabljeni, da si prebere infromacije o Dostavi izdelkov ter Pogoje poslovanja.

 

Imate še kakšno vprašanje? Pišite na info@unikatnica.com in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

 

Lep pozdrav!

 

Unikatnica, e-trgovina unikatnih daril in izdelkov

www.unikatnica.com

info@unikatnica.com

Nina Kolar

Osebno dopolilno delo

Kresna ulica 1

8210 Trebnje

Davčna št.: 15794792

Ponudnik ni zavezanec za DDV, skladno s 1. odstavkom 94. člena zakona o DDV.

Gsm: 041/349-658

Mobile: +386 41 349 658

E-naslov: info@unikatnica.com

Spletna stran: http://www.unikatnica.com


DomovDomov

Košarica

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Na blagajno

Kje še najdete izdelke?

Pridružite se mi!

Registrirajte se

Registrirajte se v Unikatnico (desno zgoraj Prijava) ter pričnite z nakupom).

O avtorici izdelkov

Preberite si več o avtorici izdelkov Nini Kolar.


Mnenja o izdelkih

Preberite si, kaj pravijo stranke o izdelkih iz www.unikatnica.com.