Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.

 

E-trgovina Unikatnica - Unikatna darila

PONUDBA DNEVA: unikatni kvačkani uhani s Swarovski kristali  samo 15,12 EUR (prej 18,90 EUR) - 2 para za ceno 1
NOVO! UNIKATNI PRSTANI - kliknite tukaj za ogled vseh prstanov za ženske - 2 za ceno enega
VREDNO OGLEDA: unikatne božično novoletne voščilnice - 2 kompleta 5ih voščilnic za ceno enega
Unikatni nakit - Unikatni uhani-kvačkani uhani Unikatni nakit - prstani za ženske Unikatne voščilnice - božično novoletne

 

Unikatna darila - posebna decembrska ponudba - 2 za ceno 1

Za CENO 1 IZDELKA PREJMETE 2

Iščete unikatna božično novoletna darila? V mesecu decembru ima za vas Unikatnica posebno ugodnost - prejmite 2 izdelka za ceno enega (cenejšega prejmete kot darilo)

(koda: december)

 Za ceno 1 izdelka prejmete 2 - cenejšega vam podarimo. Oz. če kupite 2 izdelka, prejmete 4 (2 cenejša izdelka prejmete brezplačno oz. kot darilo), če kupite 3 izdelke, jih prejmete 6 (3 cenejše vam unikatnica podari oz. jih prejmete kot darilo), ipd.

Kaj morate storiti, da prejmete drugi, cenejši izdelek kot darilo?

Preprosto - v košarico dodajte izdelke, ki jih želite kupiti ter pred zaključkom nakupa kliknite na zeleni gumbek Na blagajno (desno zgoraj) ter spodaj v okence za sporočilo zapišite tole kodo: december

Nato zaključite nakup, izberite način plačila, potrdite nakup in Unikatnica vas bo obvestila, da ste uspešno zaključili nakup. Nato vam bomo od celotnega zneska odbili znesek cenejšega/ih izdelka/ov.

- Če boste za možnost plačila izbrali način "po povzetju", vam izdelke dostavimo skupaj z računom na dom, znesek kupnine (zmanjšan za znesek cenejših izdelkov) pa boste poravnali poštarju oz. uslužbencu na poštnem okencu. Poštnine ni oz. jo krijemo mi. Pri tem vam bodo zaračunali le strošek provizije prenosa denarja Pošti Slovenije (neodvisno od e-trgovine Unikatnice), ki znaša 0,96 EUR (za skupno vrednost izdelkov do 96 EUR, sicer pa 1% od zneska vrednosti.

- Če boste za možnost plačila izbrali način plačila "po predračunu", vam bomo poslali po e-pošti predračun, na katerem bo znesek nakupa, zmanjšan za znesek cenejših izdelkov), po plačilu predračuna pa vam bomo izdelke, skupaj z računom, poslali na dom. Stroškov poštnine NI oz. jih krijemo mi.

 

P.S.: Izkoristite tudi svoj 10% neomejeni popust! Vaša Koda: semunikaten145

 

Pa še to - kot registrirani čan e-trgovine Unikatnica (registrirate oz. prijavite se desno zgoraj - Prijava) imate 10% NEOMEJENI POPUST pri nakupovanjuizdelkov kot registrirani/a uporabnik/ca (velja za izdelke, ki niso že z popustom ter niso v akciji).

Ta popust lahko koristite:

  • neomejeno
  • kadarkoli
  • ob večkratnih nakupih
  • na neomejeno število izdelkovko
  • s posebno KODO, ki se glasi: semunikaten145


POMEMBNO: Kodo vnesite v okence, kjer piše Ugodnosti - Koda. To okence najdete tako, da zgoraj v desnem meniju kliknete na sivi gumb Košarica (zraven zelenega gumba Na blagajno) in znotraj strani poiščete to okence, kamor vpišete Kodo, jo dodate in s kliki na zelene gumbe Naprej zaključite nakup. Naprej vas bo vodil sistem Unikatnice in vam upošteval vaš 10% popust (velja zas izdelke, ki niso že s popustom ali v akciji).

P.S.S.: Ne spreglejte tudi TOČK ZVESTOBE

Z nakupi v e-mestu Unikatnice pa avtomatično zbirate tudi točke ugodnosti, ki jih lahko pretvorite ob vsakem naslednjem nakupu. To storite tako, da v Uporabniškem računu (levi meni zgoraj - videli ga boste, ko se boste registrirali v Unikatnico) kliknete na Moje točke zvestobe in jih s klikom na povezavo Pretvori moje točke zvestobe v ugodnosti pretvorite v posebno KODO, ki se vam izpiše pod to povezavo.

To kodo nato vnesete v posebno okence za kodo, ki ga najdete tako, da kliknete ob zaključevanju nakupa na sivi gumb Košarica (ob zelenem gumbu v desnem meniju zgoraj) in nato kodo vnesete v polje KODA. Naprej vas bo vodil sistem Unikatnice in vam znesek Kode samodejno odštel od vrednosti vašega nakupa.

Hvala še enkrat za zaupanje in vaš obisk e-mesta Unikatnih izdelkov in daril. Unikatnica bo vesela, če boste v njej našli unikatne izdelke zase, za vaše najbližje, sodelavce ali prijatelje, zato vabljeni, da jo priporočite tudi naprej!

 

Deli s prijatelji/Share


DomovDomov

Košarica

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Na blagajno

Novi izdelki

Za sedaj ni novih izdelkov

Kje še najdete izdelke?

Pridružite se mi!

Registrirajte se

Registrirajte se v Unikatnico (desno zgoraj Prijava) ter pričnite z nakupom).

O avtorici izdelkov

Preberite si več o avtorici izdelkov Nini Kolar.


Mnenja o izdelkih

Preberite si, kaj pravijo stranke o izdelkih iz www.unikatnica.com.