Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Črno bela metuljeva zapestnica, prstan in uhani - ročna poslikava

Črno bel komplet ročno izdelane in poslikane metuljeve zapestnice, prstana in uhanov je izjemno lep, brezčasen, eleganten in opazen modni dodatek, ki se bo podal prav vsaki ženski, še posebej na oblačila v modnih tonih, pa tudi na črno in belo barvo.

POMEMBNO! Pred naročanjem metuljevega kompleta nakita se registrirajte/prijavite v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


59,90 € DDV vljučen

METCR-1

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 5 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 5 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 1,00 €.


Ta čudovit, izjemno lep, unikaten, ročno izdelan in ročno poslikan avtorski komplet metuljevega nakita, v katerem najdete metuljevo zapestnico, prstan in uhane, je namenjen ženskam, ki si želijo elegantnega, opaznega, izvirnega, drugačnega in uporabnega nakita, ki jih bo spremljal ob najrazičnejših priložnostih, tudi ob najpomembnejših dogodkih. Metuljeva zapestnica, prstan in uhani v črno beli barvi se lepo podajo na različne modne barve oblačil ter drugih modnih dodatkov. Metuljev nakit lahko podarite kot izvirno in domiselno ter uporabno darilo ob najrazličnejših dogodkih. Unikatni nakit je narejen iz koži prijaznih (naravnih) materialov, ki ne vsebujejo niklja.

 

Kolekcija: METULJ

Mere prstana: dolžina: 3,0 cm; širina: 2,2 cm; debelina: 0,8 cm

Mere rinke prstana: rinka je prilagodljiva (se raztegne oz. zoži)

Mere zapestnice: dolžina: 19,0 cm; širina: 3,3 cm; debelina: 0,5 cm; zapestnico lahko podaljšate s priloženimi dodatnimi rinkami; pred oddajo naročila v okence za sporočilo zapišite željeno dolžino zapestnice, da vam jo prilagodim

Zapenjanje zapestnice: zapestnica se zapenja s posrebreno jing-jang zaponko. Na željo (zapišiteob naročilu) vam priložim še karabin zaponko.

Mere uhanov: dolžina: 3,0 cm (brez zaponke, z zaponko 4,8 cm), širina: 2,0 cm; debelina: 0,5 cm

Zapenjanje uhanov: metuljevi uhani se zapenjajo s posrebreno varnostno zaponko brez niklja

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.