Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Črno bela zapestnica z motivom bele mačke

Črna zapestnica z motivom ročno izdelanega in unikatnega motiva bele mačke in drevesa, je čudovit, eleganten in izviren modni dodatek za najbolj prvržene ljubiteljice mačk.

POMEMBNO! Pred nakupom zapestnice se logirajte/vpišite v e-trgovino Unikatnica.

 

Več podrobnosti


39,90 € DDV vljučen

MN-ZU4

Dostopnost izdelka: Tega izdelka ni več na zalogi, lahko pa vam po naročilu izdelamo novega, podobnega, a unikatno različnega. Za naročilo tega izdelka nam pišite na info@unikatnica.com


Obvestite me, ko bo na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Customers who bought this product also bought:

Prav kakor skrivnostne mačke, bo tudi ženska, ki bo nosila ta nakit, zažarela v svojstvenosti, magičnosti ter unikatnosti svojih čarov. Čudovita, ročno izdelana črna zapestnica z motivom bele mačke in drevesa, je izviren, uporaben, unikaten ter nadvse eleganten, tudi ekstravaganten modni dodatek za vse ženske ljubiteljice teh, nadvse posebnih, mačk. Zapestnica je izdelana iz ročno narejenih delčkov, ki ne vsebujejo niklja, vzorec muce je izviren, avtorski in unikaten, prav tako tudi vzorček drevesa. Zapestnica se bo lepo podala na oblačila v odtenkih bele, črne ter tudi na vsa druga oblačila modnih odtenkov. Z zapestnico bodo ženske očarale ljudi, ki so prav tako ljubitelji teh nadvse simpatičnih živali, hkrati pa bodo pritegnile pogled na svoje roke.

 

Velikost zapestnice: dolžina: 19,0 cm; zapestnica se lahko podaljša s priloženimi dodatnimi rinkami; širina največjega dela zapestnice: 3,8 cm; širina najmanjšega dela zapestnice: 21,8 cm; debelina delov zapestnice: do 0,9 cm

Zapenjanje zapestnice: črno bela zapestnica z motivom bele mačke "rakova klešča", na željo vam priložim tudi "jing-jang" zaponko. Zaponke ne vsebujejo niklja, prav tako ne posrebreni delčki.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.