Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Sivo moder unikatni nakit - ogrlica, uhani z vzorčkom

Eleganten, zviren in zelo opazen unikatni komplet nakita, v katerem so uhani ter ogrlica, s prav izvirno obliko in unikatnim vzorčkom, bosta na vaše telo prinesla pridih čutnosti, brezčasnosti in ljubkosti.

Pomembno! Pred nakupom tega kompleta nakita se registrirajte/prijavite v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


32,90 € DDV vljučen

KNP-103

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Čudovit, brezčasen, izviren in opazen, ročno izdelan komplet unikatnega nakita, v katerem so ročno izdelani uhani in ogrlica, ki bosta lepo pristajala tudi na najbolj elegantna oblačila. Vzorček, ki krasi uhane in ogrlico, je prav poseben, na svetlobi se rahlo lesketa, saj se v njem prelivajo kar tri barve - mešanica sinje pastelne modre, sivo-srebrne ter prozorne. Unikatni nakit bo polepšal oblačila v pastelnih odtenkih, tudi k črni in beli se bo lepo podal. Zaradi izvirnosti oblik bo še toliko bolj pritegnil poglede na vaš obraz ter dekolte, tako da boste prav zagotovo z njim še kako opaženi.

 

Kolekcija: Sinje nebo

Velikost obeska: dolžina: 5,5 cm; širina: 3,5 cm

Velikost uhanov: Dolžina skupaj z zaponko (ribja zanka)= 4,5 cm, brez zaponke= 3,5 cm, širina: 3,0 cm

Zapenjanje uhanov: zaponka v obliki ribje zanke brez niklja

Zapenjanje obeska: obesek visi na črni usnjeni vrvici in se zapenja s posrebrenim karabinom, na željo vam lahko namestimo tudi posebno "beaded" oblečeno žico, ki spominja na srebro. Ob naročilu navedite željeno dolžino usnjene vrvice.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.