Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Ženska zapestnica z unikatnim vzorcem iz žice v črno-srebrni barvi

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate prijaviti/registrirati v e-trgovino Unikatnica. Unikatna, ročno izdelana zapestnica z unikatnim avtoskim vzorcem iz žice ter avtorskim vzorcem v svetleče črni barvi s posrebritvijo. Ob nakupu te zapestnice prejmete še darilo - unikatni prstan po izbiri iz e-trgovine Unikatnica.

Več podrobnosti


34,90 € DDV vljučen

ZAPZ-3

Dostopnost izdelka: Tega izdelka ni več na zalogi, lahko pa vam po naročilu izdelamo novega, podobnega, a unikatno različnega. Za naročilo tega izdelka nam pišite na info@unikatnica.com


Obvestite me, ko bo na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Customers who bought this product also bought:

Unikatna, ročno izdelana zapestnica z vzorcem v črno-srebrni barvi. Unikatni vzorec iz posebne, koži prijazni žice, je izdelan ročno in je avtorski. Zapestnica je izdelana iz koži prijaznih materialov, ki ne vsebujejo niklja, zato je primerna tudi za alergike.

 

Kolekcija: METULJ - Črna eleganca

Obseg zapestnice: zapestnica je prilagodljiva s posebno verižico na koncu (najmanjši obseg zapestja: 15,5 cm), največji obseg zapestnice: 22 cm

Velikost srednjega dela zapestnice: dolžina 4,0 cm, širina: 3,0 cm, debelina: 0,4 cm

Zapenjanje: platinasta karabin-zaponka ali srebrna jin-jang zaponka (ob naročilu s klikom na sivi gumbek Košarica v okence za sporočilo zapišite željeni način zapenjanja.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.