Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Turkizno zelena zapestnica z ročno naslikanim Metuljem

Unikatna, ročno izdelana in poslikana turkizno-zelena Metuljeva zapestnica (prstan ni več na voljo), z unikatnim, avtorskim vzorcem iz žice. Lepo se poda na zelena, turkizna, bela, vijolična, rumena in modra oblačila.

POMEMBNO! Pred naročanjem turkizno-zelene zapestnice se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


34,90 € DDV vljučen

ZAPZ-11

Dostopnost izdelka: Tega izdelka ni več na zalogi, lahko pa vam po naročilu izdelamo novega, podobnega, a unikatno različnega. Za naročilo tega izdelka nam pišite na info@unikatnica.com


Obvestite me, ko bo na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Customers who bought this product also bought:

Unikatna, ročno poslikana in izdelana zapestnica, z unikatnim vzorcem iz žice, v turkizno-zeleni barvi barvi. Vzorec iz žice je izdelan ročno in je avtorski, prav tako srednji del zapestnice. Zapestnica je izdelana iz koži prijaznih materialov, lepo se vam bo podala na turkizna, vijolična, zelena, bela, modra, rumena ter številna druga oblačila v modnih barvah.

 

Kolekcija: METULJ

Obseg zapestnice: zapestnica je prilagodljiva s posebnimi priloženimi netki (ob naročilu lahko v okence za sporočilo zapišete željeni obseg zapestnice oz. obseg vašega zapestja, da vam jo pirlagodim po vaših merah).

Velikost srednjega dela zapestnice: dolžina 5,0 cm, širina: 3,0 cm, debelina: 0,9 cm

Zapenjanje: posrebrena jing-jang zaponka

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.