Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Metuljeva zapestica - ročno izdelan vzorček iz žice

Unikatna, ročno izdelana metuljeva zapestnica, ki jo krasi unikaten, ročno izdelan vzorček metuljev in pozlatitveni lističi, je čudovit, opazen, eleganten in ženstven modni dodatek,ki bo pritegnil številne poglede na vaše roke.

POMEMBNO! Pred naročanjem metuljeve zapestnice se registrirajte/prijavite v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


32,90 € DDV vljučen

OBPU-24

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Unikatna, ženstvena, elegantna in opazna metuljeva zapestnica, ki je okrašena s pozlatitvenimi lističi, bo zaradi vzorcev ročno izdelanih metuljev in pozlatitvenih lističev pritegnila poglede drugih na vaše roke. Izviren vzorček iz žice, ki jo še krasi, pa bo metuljevi ogrlici vdahnil občutek brezčasnosti in eteričnosti. Metuljeva zapestnica je namenjena ženskam, ki si želijo nenavadnega, drugačnega, izvirnega nakita, ki se bo lepo podal na njihova oblačila v modnih odtenkih letošnje pomladi ter poletja. Zapestnica je izdelana iz koži prijaznih materialov.

 

Kolekcija: METULJ

Mere zapestnice: dolžina: 21,0 cm; širina: 3,2 cm; debelina: 0,4 cm; zapestnico lahko podaljšate s priloženimi dodatnimi rinkami; pred oddajo naročila v okence za sporočilo zapišite željeno dolžino zapestnice, da vam jo prilagodim

Zapenjanje zapestnice: zapestnica se zapenja s posrebreno zaponko, ročno narejeno iz žice

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.