Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.

Dostava in poštnina naročenih izdelkov

 

Stroški PAKIRANJA in POŠTNINE - BREZPLAČNO za nakupe v vrednosti nad 100,00 EUR  (sicer znašajo 2,90 EUR)!

 

  • Vse stroške pakiranja in dostave nad 100,00 EUR krijemo mi. V tem primeru vam vse naročene izdelke dostavimo preko Pošte Slovenije brezplačno.

 

Pošti Slovenije boste morali v primeru izbire načina plačila "po povzetju" plačati le provizijo za prenos denarja Pošti Slovenije (stroške provizije si oglejte spodaj). V primeru, da boste izbrali za način plačila "po predračunu" ali pa sistem MoneyBookers (Skrill) ali PayPal, plačila provizije ni.

 

  • V primeru, da je znesek vašega naročila manjši od 100,00 EUR, znašajo stroški poštnine 2,90 EUR.

 

1. Kupec v primeru plačila po povzetju (ob dostavi) plača še provizijo za prenos denarja Pošti Slovenije.

Ta v tem trenutku znaša:

- znesek odkupnine do 98 EUR: provizija znaša 1,22 EUR

- znesek odkupnine 98 EUR do 501 EUR: provizija znaša 1,07% od vrednosti pošiljke

- znesek odkupnine nad 501 EUR: provizija znaša 5,36 EUR

 

2. Kupec v primeru plačila po predračunu (pred dostavo izdelka) ob dostavi izdelka ne plača provizije za prenos denarja Pošti Slovenije.

 

3. Kupec v primeru plačila preko sistema PayPal ter Moneybookers (Skrill) (pred dostavo izdelka) ob dostavi izdelka ne plača provizije za prenos denarja Pošti Slovenije.

 

Več o Splošnih pogojih poslovanja v e-trgovini Unikatnica si preberite na tej povezavi.

 

DOSTAVA IZDELKOV, ki so na zalogi - preko Pošte Slovenije v roku 1-3 delovnih dni

Ponudnik (e-trgovina Unikatnica, zastopnik Nina Kolar, osebno dopolnilno delo), se trudi, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih.

Ker so vsi izdelki v e-trgovini Unikatnica unikati ročne izdelave, je blago na zalogi le v enem kosu. V kolikor boste naročilo izdelka, ki je na zalogi, oddali med delovnikom (od ponedeljka do petka) do 12:00 ure, vam izdelek odpošljem še isti dan, sicer pa v roku 1-3 delovnih dni od prejetega naročila. Dostavi vam ga Pošta Sovenije v roku 1-3 delovnih dni od oddaje pošiljke. V kolikor boste naročilo izdelka na zalogi oddali med delovnikom po 12:00 uri, bom izdelek oddala na pošto naslednji dan, nato vam ga bo v roku 1-3 delovnih dni dostavila Pošta Slovenije.

Izdelke, ki niso na zalogi (izdelki, ki bi jih radi imeli izdelane po naročilu), je možno naročiti, v tem primeru je rok dobave do 7 delovnih dni, seveda pa je izdelek (glede na zahtevnost izdelave in potreben čas za izdelavo), možno izdelati tudi kasneje. Za več informacij me pokličite na tel. št: 041 349 658 (med delovnikom od 10:00 do 17:00 ure). Cena izdelka je v tem primeru višja za 20% od te, ki je navedena ob izdelku, ki ga ni več na zalogi.

Po oddaji naročila bo naročnik o oddanem naročilu prejel obvestilo po elektronski pošti, obvestilo pa bo vsebovalo informacijo o vsebini naročila in načinu plačila.

V obvestilu so navedeni tudi kontaktni podatki ponudnika, na katere se lahko naročnik obrne v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z naročilom.

Vse izdelke odpošljem priporočeno.

Način dostave je pisemska oz. paketna dostava Pošte Slovenije. V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vas bo v nabiralniku čakalo obvestilo Pošte Slovenije o prispeli pošiljki, z obvestilom lahko pošiljko prevzamete na vaši enoti Pošte Slovenije v roku 5 delovnih dni od prejema obvestila.

 

Za več informacij pišite na info@unikatnica.com.


DomovDomov