Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.

Voščilnice za obletniceSpodaj je 26 izdelkov.

Voščilnice za obletnice

Deli s prijatelji/Share

Ste povabljeni na praznovanje ali pa pripravljate darilo za nekoga vam bližnjega, ki praznuje rojstni dan, pomembno obletnico, Abrahama, zlato poroko ali pa za kakšen drug izjemen dogodek? Iščete unikatno voščilnico za obletnice, v katero bi zapisali svoje najbolj skrbno izbrane misli?

Z izvirno, ročno izdelano voščilnico za obletnice, za rojstni dan, Abrahama, za zlato poroko ali maturo ter ob diplomi boste zagotovo razveselili vaše najbližje in jim s tem sporočili, da jih cenite, da so vam dragi, saj osebno voščilo, ki ga osebi izročimo v roke, še vedno pomeni precej več kot zapisani sms ali e-sporočilo, ki sta neosebna.

Unikatne, ročno izdelane voščilnice iz e-trgovine Unikatnice so narejene iz skrbno izbranih materialov s svečanim izgledom, posebne pa so zaradi unikatnih, ročno izdelanih vzorcev in motivov.

Ker gre za avtorsko delo, je vsaka voščilnica za obletnice unikat in narejena le v enem kosu, seveda pa vam po naročilu lahko izdelamo več podobnih, a unikatno različnih voščilnic.