Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Ročno izdelana cvetlična ogrlica - vila - jetrnik, orhideja, marjetica

Ročno izdelana cvetlična ogrlica, v katero sem vdelala cvetove pomladanskega modrega jetrnika, tranviške marjetice ter cvetne lističe orhideje, je čuten in hkrati razigran ženstven modni dodatek, ki si ga lahko nadanete ob najrazličnejših priložnostih.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


24,90 € DDV vljučen

CVNAKO128

Dostopnost izdelka: Tega izdelka ni več na zalogi, lahko pa vam po naročilu izdelamo novega, podobnega, a unikatno različnega. Za naročilo tega izdelka nam pišite na info@unikatnica.com


Obvestite me, ko bo na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 2 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,40 €.


Čudovita, unikatna, ročno izdelana in neponovljiva cvetlična ogrlica, z vdelanimi cvetovi jetrnika, marjetice in cvetnimi lističi orhideje, ki skupaj tvorijo motiv gozddne vile, je žestven, razigran in eleganten modni dodatek, ki se vam bo podal na najrazličnejša oblačila in popestrila vaš celosten izgled.

 

Mere cvetlične ogrlice: premr: 3,8 cm;

Pakiranje: cvetlično ogrlico prejmete zapakirano v lični darilni škatlici.

Zapenjanje ogrlice: Ogrlica visi na 45,0 cm dolgi žičnati verižici, ki je prevlečena s posebno najlonsko prevleko, ki ščiti kožo in je brez niklja. Zapenja se z valjasto zaponko, ki je brez niklja.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.