Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Cvetlična sponka za lase - zlatica

Ročno izdelana cvetlična sponka za lase (špangica za lase), v katero sem vdelala cvet prave tranviške zlatice, je ličen modni dodatek, ki si ga lahko nadanete ob najrazličnejših priložnostih.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


29,90 € DDV vljučen

CVNAKSP002

Dostopnost izdelka: Tega izdelka ni več na zalogi, lahko pa vam po naročilu izdelamo novega, podobnega, a unikatno različnega. Za naročilo tega izdelka nam pišite na info@unikatnica.com


Obvestite me, ko bo na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 2 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,40 €.


Čudovita, unikatna, ročno izdelana cvetlična sponka za lase (špangica za lase), namenjena spenjanju las - z njo lahko spnete pramene las in tako oblikujete lično in modno pričesko. V cvetlični špangici je pravi cvet travniške zlatice. Cvet zlatice simbolizira sonce, njegov pomen pa je: "Všeč si mi, zelo si privlačna".

 

Mere cvetlične ogrlice: premer cvetlične ploščice: 1,8 cm; dolžina celotne špangice skupaj z zaponko: premer: 5,8 cm

Pakiranje: cvetlično špangico prejmete zapakirano v lični darilni škatlici.

Zapenjanje špangice: Cvetlična špangica vam služi kot ličen modni dodatek, s katerim si lahko spnete lase in oblikujete modno pričesko.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.