Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Darilni bon e-trgovine Unikatnica v vrednosti 50€

POMEMBNO! Pred nakupom se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica. Darilni boni v vrednosti 50€ iz e-trgovine Unikatnica so več kot odlična zamisel v dneh pred prazniki ter pomembnimi dogodki, ko vam zmanjkuje časa za nakup izvirnega darila. Darilni bon v vrednosti 50€ je čudovito darilo.

Več podrobnosti


50,00 € DDV vljučen

DARB50

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

9887 izdelkov na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 5 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 5 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 1,00 €.


Darilni boni iz e-trgovine Unikatnica - darilni bon v vrednosti 50 EUR za obdaritev vaših najbližjih, sodelavcev, znancev, prijateljev ter sorodnikov v dneh, ko nimate časa za nakup daril. In kar je še lepše - darilni boni vam ne le prihranijo čas, pač pa dajo možnost, da si obdarovanec izbere unikatna darila iz e-trgovine Unikatnica po svojih željah in merah.
Pomembno:
  • darilni bon v vrednosti 50€ lahko vaši obdarovanci vnovčijo za kateri koli izdelek iz e-trgovine Unikatnica
  • darilni boni v vrednosti 50€ niso izplačljivi v gotovini, uporabijo pa se lahko le za celoten znesek ter ne v delih - torej v enkratnem znesku. Torej darilni bon npr. v vrednosti 50€ ne morete uporabiti npr. enkrat za nakup v vrednosti 10€ ter drugič za nakup v vrednosti 40€ (lahko pa ga uporabite za nakup izdelka v vrednosti 10€ ter nakup izdelka v vrednosti 40€, vendar morate oba izdelka kupiti istočasno oz. ob isti oddaji naročila).
  • razlika darilnega bona pri nakupu ni vračljiva (npr. če darilni bon za 50€ porabite pri nakupu izdelkov vrednosti 49€, vam 1€ ne bomo vrnili)
  • če je vrednost vašega nakupa z darilnim bonom višja od darilnega bona, potem razliko doplačate (npr. če imate darilni bon v vrednosti 50€, vrednost izdelka oz. večih izdelkov, ki ste jih dali v košarico, pa je 53€, razliko 3€ doplačate)
  • darilni bon za 50€ je možno vnovčiti pol leta od datuma nakupa le-tega - veljavnost darilnega bona je navedena na samem darilnem bonu
  • darilni bon v vrednosti 50€ kupite enako, kot če bi kupovali kateri koli drugi izdelek iz e-trgovine Unikatnica, uveljavljate lahko tudi 10% neomejeni popust, se pravi, da boste za bon npr. v vrednosti 50€ dejansko plačali le 45€
  • darilni boni se uveljavljajo tako, da kodo, ki je navedena na vsakem darilnem bonu, vnesete v okence za kodo, do katerega pridete pred zkaljučkom nakupa s klikom na sivi gumbek Košarica ter jo potrdite oz. dodate ter zaključite nakup s kliki na zelene gumbke Naprej.
  • darilni bon v vrednosti 50€ boste prejeli v oblazinjeni kuverti, priložena pa mu bo tudi darilna kuverta.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.