Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Izvirna darila - pikapolonica uhani, prstan, obesek (modra - črna)

Ljubke pikapolonice v svetlo modri ter črni barvi - domiselno in uporabno darilo s pomenom. Ročno izdelane pikapolonice na prstanu, uhanih in obesku so čudovito rojstnodnevno ali poslovno darilo za ženske. Po naročilu možna izdelava tudi v drugih barvah.

Pomembno! Pred nakupom se logirajte/vpišite v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


39,90 € DDV vljučen

PIK14-5

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Izvirna darila iz e-trgovine Unikatnica, kot so te ljubke, svetlo modre pikapolonice, upodobljene na prstanu, uhanih in obesku, so nadvse domiselno, praktično in ljubko darilo s pomenom, namenjeno ženskam, ki imajo rade ročno izdelan, drugačen, opazen in eleganten nakit. Drobne, a posrečene modre pikapolonice so čudovito darilo za trenutke, ko bi radi podarili prav posebno darilo, takšno, ki ima poseben pomen, saj pikapolonice prinašajo srečo, s svojo simpatičnostjo pa bodo zagotovo na obrazu obdarovanke zarisale veselje. Svetlo modre pikapolonice na prstanu, uhanih ter obesku simbolizirajo srečo, uspeh in veselje, zato so nadvse primerne kot poslovno, rojstno dnevno darilo ter darilo ob drugih pomembnih priložnostih, ko želite vam dragi osebi oz. osebi, ki jo cenite in spoštujete, podariti nekaj povsem drugačnega, izvirnega in simpatičnega.

 

Barva: svetlo modra-črna

Izdelek je na zlogi v različnih barvnih kombinacijah.

Izdelek je na voljo tudi po naročilu.

 

Velikost uhanov Pikapolonice: dolžina: 1,9 cm; širina: 1,8 cm; dolžina z zaponko vred: 3,8 cm

Zapenjanje uhanov: zaponka v obliki "ribje zanke".

Velikost obeska Pikapolonica: dolžina: 2,4 cm; širina: 2,4 cm, debelina: 0,9 cm

Zapenjanje obeska: obesek visi na posebni črni verižici/ogrlici, dolžine 45 cm, ki se zadaj zapenja z valjasto zaponko z navoji. Na željo, lahko namesto te verižice/ogrlice prejmete tudi črno usnjeno vrvico željene dolžine - v tem primeru pred oddajo naročila v okence za sporočilo zapišite željeno dolžino vrvice, ki se bo zapenjala s posrebreno karabin zaponko.

Velikost prstana Pikapolonica: dolžina: 2,9 cm; širina: 2,8 cm; rinka prstana je nastavljiva in se prilagodi obsegu prsta

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.