Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Zapestnica in uhani z motivom mačke Sfinge

Zapestnica in uhani z motivom ročno izdelanih mačk pasme Sfinga, so čudovit, zelo eleganten in izviren modni dodatek tudi ob najbolj posebnih priložnostih. Zapestnice in prstana s Sfingami se bodo razveselile tudi najbolj vroče ljubiteljice mačk Sfing.

POMEMBNO! Pred nakupom tega kompleta nakita se logirajte/vpišite v e-trgovino Unikatnica.

 

Več podrobnosti


49,90 € DDV vljučen

MN-ZU1

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 4 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,80 €.


Čudovit komplet ročno izdelanega nakita  - zapestnice in uhanov z motivom izjemno posebnih in elegantnih mačk pasme Sfinga, je izviren unikaten, uporaben in nadvse eleganten, ekstravaganten modni dodatek, za vse ženske ljubiteljice teh, nadvse posebnih, mačk. Zapestnica in uhani so izdelani iz ročno narejenih delčkov, ki ne vsebujejo niklja, vzorec Sfing je izviren, avtorski in unikaten, zapestnica ter uhani pa se lepo podajo na prav vse barvne odtenke oblačil ter ostalih modnih dodatkov. Z zapestnico in uhani bodo ženske dobesedno očarale ljudi, ki so prav tako ljubitelji teh simpatičnih živali, hkrati pa bodo pritegnile pogled na svoj obraz ter roke. Prav kakor Sfinge, bo tudi ženska, ki bo nosila ta nakit, zažarela v svojstvenosti, magičnosti in unikatnosti svojih čarov.

 

Velikost zapestnice: dolžina: 18,0 cm; zapestnica se lahko podaljša s priloženimi dodatnimi rinkami; širina največjega dela zapestnice: 3,5 cm; širina najmanjšega dela zapestnice: 2,2 cm; debelina delov zapestnice: do 0,8 cm

Zapenjanje zapestnice: zapestnica z motivom mačk Sfinga se zapenja s posrebreno zaponko "karabin", lahko pa vam, na željo, priložim tudi zaponko "jing-jang" - ob naročilu zapišite željeni način zapenjanja ter končne dolžine zapestnice. Zaponke ne vsebujejo niklja.

Velikost uhanov: premer: 2,2 cm; debelina: 0,7 cm; dolžina uhanov skupaj z zaponko: 3,7 cm

Zapenjanje uhanov: uhani z motivom mačk Sfinga se zapenjajo z zaponko v obliki "ribja zanka"

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.