Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Rdeča zapestnica in uhani z motivom mačk pasme Sfinga

Rdeča zapestnica in uhani z motivom ročno izdelanih mačk pasme Sfinga, ki jih krasi unikaten vzorček, so čudovit, eleganten ter izviren modni dodatek tudi ob najbolj posebnih priložnostih. Zapestnice in prstana se bodo razveselile tudi najbolj vroče ljubiteljice mačk.

POMEMBNO! Pred nakupom kompleta nakita se logirajte/vpišite v e-trgovino Unikatnica.

 

Več podrobnosti


49,90 € DDV vljučen

MN-ZU2

Dostopnost izdelka: Tega izdelka ni več na zalogi, lahko pa vam po naročilu izdelamo novega, podobnega, a unikatno različnega. Za naročilo tega izdelka nam pišite na info@unikatnica.com


Obvestite me, ko bo na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 4 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,80 €.


Prav kakor skrivnostne Sfinge, bo tudi ženska, ki bo nosila ta nakit, zažarela v svojstvenosti, magičnosti ter unikatnosti svojih čarov. Čudovit komplet ročno izdelanega nakita v svetleče rdeči barvi - zapestnice in uhanov z motivom zelo posebnih ter elegantnih mačk pasme Sfinga, je izviren, uporaben, unikaten ter nadvse eleganten, tudi ekstravaganten modni dodatek za vse ženske ljubiteljice teh, nadvse posebnih, mačk. Rdeča zapestnica in uhani s Sfingami so izdelani iz ročno narejenih delčkov, ki ne vsebujejo niklja, vzorec Sfing je izviren, avtorski in unikaten, zapestnica ter uhani pa se lepo podajo na odtenke oblačil ter ostalih modnih dodatkov v rdeči, beli, črni, rumeni, oranžni, zeleni, ciklamni, sivi... S kompletkom zapestnice in uhanov bodo ženske očarale ljudi, ki so prav tako ljubitelji teh nadvse simpatičnih živali, hkrati pa bodo pritegnile pogled na svoj obraz ter roke.

 

Velikost zapestnice: dolžina: 19,0 cm; zapestnica se lahko podaljša s priloženimi dodatnimi rinkami; širina največjega dela zapestnice: 3,9 cm; širina najmanjšega dela zapestnice: 2,5 cm; debelina delov zapestnice: do 0,9 cm

Zapenjanje zapestnice: rdeča zapestnica z motivom mačk Sfinga se zapenja s posrebreno zaponko "jing-jang", boste pa ob naročilu prejeli zraven tudi zaponko "karabin". Zaponke ne vsebujejo niklja, prav tako ne posrebreni delčki.

Velikost uhanov: premer: 2,0 cm; dolžina uhanov skupaj z zaponko: 4,0 cm

Zapenjanje uhanov: uhani z motivom mačk Sfinga se zapenjajo z varnostno zaponko v obliki "ribja zanka"

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.