Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Rumena unikatna ogrlica z ročno izdelanim vzorčkom rožice in delčki

Elegantna, pozitivna, opazna in izvirna ogrlica, z unikatnim vzorčkom rože, se čudovito poda na roke in dekolte ženske, ki obožuje oblačila v odtenkih oranžne, rdeče, rumene, črne, bele in rjave.

Pomembno! Pred nakupom te rumene ogrlice se registrirajte/prijavite v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


35,90 € DDV vljučen

KNP-104

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Rumena unikatna ogrlica iz ročno izdelanih delčkov, je izjemno moden, eleganten, a hkrati tudi brezčasen nakit, ki bo popestril oblačila ne le v odtenkih rumene ter zlate barve, pač pa tudi oblačila v odtenkih bele, črne, rjave, oranžne in rdeče. Čudovit in opazen kontrast bo ta rumena ogrlica ustvarila tudi z oblačili in modnimi oddatki v modri, vijolični ter turkizno zeleni barvi. Pomen rumene barve - osebi, ki jo nosi, prinaša energije veselja, radosti, energije, spodbuja presnovo in je predvsem barva sonca, ki ima toplo energijo.

 

Kolekcija: Rumeno sonce

Zapenjanje ogrlice: Ogrlica ima na srednjem ročno izdelanem delčku ročno izdelano rožo, na delčkih so pozlatitvene bleščice, ki se na luči ter soncu lesketajo. Zapenja se s posrebreno zaponko-karabin, zapenjanje je kombinirano z usnjenim trakom ter posrebrenimi netki.

POMEMBNO: ob naročilu v okence za sporočilo zapišite še željeno končno dolžino ogrlice oz. obseg le-te, da vam jo prilagodim.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.