Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Unikatni nakit - zapestnica in prstan, srebrno-turkizna

Pomembno! Pred nakupom izdelka se morate najprej registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica (desno zgoraj). Avtorski unikatni nakit - zapestnica in prstan, turkizno-srebrna barva s črno obrobo. Zapestnica in prstan sta izdelana iz koži prijaznih materialov, kot tudi vsa ostala unikatna darila iz e-trgovine Unikatnica.

Več podrobnosti

Znižane cene!
31,41 € DDV vljučen

34,90 € DDV vljučen

(cena znižana za 10 %)

KNP10

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Unikatni nakit - komplet, v katerem se nahajata čudovita zapestnica in prstan v srebrno-turkizno-črni barvi, z unikatnim, ročno izdelanim vzorcem. Zapestnica in prstan iz e-trgovine Unikatnica sta ročno delo avtorice Nine Kolar, izdelana pa sta iz koži prijaznih materialov in ne vsebujeta niklja, zato ju lahko nosijo tudi alergiki.

 

Kolekcija: Turkizne sanje

Velikost rinke prstana: nastavljiva po želji

Velikost prstana: dolžina: 2,3 cm; širina: 1,8 cm; debelina: 0,3 mm

Velikost posameznega kvadratnega dela zapestnice: dolžina: 3,2 cm; širina: 2,1 cm; debelina: 0,4 mm

Dolžina zapestnice: prilagodljiva - ob naročilu vam priložimo dodaten kvadratni delček ter netke. Pred oddajo naročila v okence za sporočilo zapišite željeno dolžino zapestnice oz. obseg zapestja.

Zapenjanje zapestnice: po želji - magnet, zaponka "jing/jang" ali karabin. Ob naročilu pred oddajo naročila v okence za sporočilo zapišite željeni način zapenjanja.

 

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.