Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Nakit iz gline - ogrlica in prstan, ročna poslikava - rdeče oranžna

Eko nakit iz gline (ogrlica in prstan) z motivi ročno naslikanih rdeče oranžnih metuljev, je brezčasen, izviren ter uporaben unikaten nakit za ženske, ki predstavlja lepo darilo, lahko podarite tudi kot slovensko poslovno darilo.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


38,90 € DDV vljučen

ENGL-25

Dostopnost izdelka: Tega izdelka ni več na zalogi, lahko pa vam po naročilu izdelamo novega, podobnega, a unikatno različnega. Za naročilo tega izdelka nam pišite na info@unikatnica.com


Obvestite me, ko bo na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Čudovit, brezčasen, izviren ter unikaten eko nakit iz gline, metuljeva ogrlica in metuljev prstan v rdeče oranžnih in belih odtenkih, z unikatno, avtorsko ročno poslikavo, sta brezčasen modna dodatka, ki bosta žensko spremljala ob najrazličnejših priložnostih. Glinena ogrlica in prstan z motivom vijolično belih metuljev se zelo lepo podata na oblačila v modnih odtenkih rdeče, oranžne,rumene, bele, tudi modre, črne ter namnogedruge barve. Glineni nakit v vijolično belih odtenkih krasi unikaten in izviren vzorček metuljev.

 

Mere rdeče oranžne metuljeve ogrlice iz gline: dolžina 5,2 cm; širina: 3,5 cm;

Zapenjanje rdeče oranžne metuljeve ogrlice: glinena ogrlica visi na posebni, koži prijazni žičnati vrvici, ki je brez niklja in se zadaj zapenja z valjasto zaponko

Dolžina žičnate vrvice: 45 cm

Mere rdeče oranžnega metuljevega prstana iz gline: dolžina: 3,5 cm; širina: 2,3 cm; širina rinke prstana je nastavljiva

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.