Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Kvačkani uhani, temno-svetlo modri, okrogli

Kvačkani uhani v temno-svetlo modrih odtenkih, so čudovito, izvirno in zelo uporabno darilo oz. unikatni modni dodatek za ženske, ki cenijo izvirna in unikatna darila. Kvačkani uhani se lahko nosijo na obeh straneh.

Pomembno! Pred nakupom se logirajte/vpišite v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


24,90 € DDV vljučen

KVU-10-2

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 2 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,40 €.


Kvačkani uhani v temno-svetlo modri barvi iz e-trgovine Unikatnica, ki jih krasi lep unikaten vzorec iz kvačkane prejice ter žice, so unikatno ročno delo avtorice Nine Kolar. Ti unikatni uhani so nadvse domiselno in uporabno darilo ob najrazličnejših priložnostih, ko ne veste, kaj bi podarili ženski, ki ceni drugačne, opazne in posrečene modne dodatke, hkrati pa se navdušuje nad elegantnim modnim nakitom za posebne ter tudi vsakodnevne priložnosti, ko potrebujejo opazen, lep ter drugačen modni dodatek. Unikatni uhani v temno-svetlo modri barve so izdelani iz kvačkane prejice ter koži prijaznih materialov.

 

Mere uhanov: širina: 3,3 cm; dolžina (z zaponko vred): 5,3 cm

Zapenjanje uhanov: uhani se zapenjajo z zaponko v obliki t.i. "ribje zanke"

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.