Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Bel kvačkan nakit Krog spominčice - zapestnica in uhani

Kvačkan komplet nakita z naslovom Krog spominčice je poseben nakit, ki je pridobil tudi certifikat Dobrote Dolenjske, izdelala pa sem ga iz več desetletij stare prejice, ki je bila zapuščina moje stare mame. Zapestnico in uhane krasi ročno naslikan motiv spominčice na kaolinski glini.

Pomembno! Pred nakupom oranžnega kvačkanega nakita se registrirajte/prijavite v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


69,00 € DDV vljučen

KNQ-19

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 6 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 6 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 1,20 €.


Kvačkan komplet nakita z naslovom Krog spominčice je čisto poseben, ročno izdelan nakit, ki je pridobil certifikat Dobrote Dolenjske, izdelala pa sem ga iz več desetletij stare prejice, ki je bila zapuščina moje stare mame. Zapestnico in uhane krasi ročno naslikan motiv spominčice na kaolinski glini, kar simbolizira spoin na mojo staro mamo, ki mi je predala znanja ročnih spretnosti - kvačkanja in pletenja.

Komplet zapestnice in uhanov predstavlja čudovito ter unikatno darilo tudi ob prav posebnih priložnostih, kot so rojstni dnevi in drugi pomembni dogodki. Podarite ga lahko tudi ob priložnostih, ko potrebujete izvirno poslovno darilo slovenskega porekla.

 

Naslov nakita: Krog spominčice

Mere kvačkane zapestnice: obseg: cca 20,0 cm, dolžino zapestnice je možno prilagoditi z zapenjanjem na različne rinke, če želite, vam priložim dodatne rinke za podaljšanje obsega zapestnice. Ob zaključku naročila v okence za sporočilo zapišite končno dolžino zapestnice.

Mere kvačkanih krogov zapestnice: premer največjega, sredinskega kroga: 4,0 cm; premer manjših dveh krogov: 3,5 cm.

Zapenjanje kvačkane zapestnice: zapestnica se zapenja s posrebreno zaponko v obliki "rakovih klešč".

Mere kvačkanih uhanov: premer: 3,7 cm

Zapenjanje kvačkanih uhanov: dolžina skupaj z zaponko: 4,7 cm; uhani visijo na t.i. zaponki "ribja zanka".

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.