Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.



Deli s prijatelji/Share

Kvačkan nakit, komplet - zapestnica in uhani - zelena

Kvačkan nakit v zeleni barvi je moden, izviren in zelo uporaben unikatni nakit za ženske, ki jim ga lahko podarite ob priložnostih, kot so rojstni dnevi ter drugi pomembni dogodki ali pa ga nosite kar sami.

Pomembno! Pred nakupom kvačkanega nakita se registrirajte/prijavite v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


37,90 € DDV vljučen

KN-K3

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Ta čudovit, ročno kvačkan nakit v zeleni barvi, je narejen iz zelene prejice ter žice, namenjen je ženskam, ki imajo rade prav posebne, izvirne, uporabne in unikatne modne dodatke. Ta unikatni, kvačkan nakit v zeleni barvi (kvačkana zapestnica in uhani), so čudovito unikatno darilo tudi ob prav posebnih priložnostih, kot so rojstni dnevi ter drugi dogodki, podarite ga lahko tudi kot lepo poslovno darilo, ki je izvirno in slovenskega porekla.

 

Kolekcija, barva: Zelena oaza, zelena

Mere kvačkane zapestnice: dolžina: 19,0 cm; fi večjega dela: 4,4 cm

Zapenjanje kvačkane zapestnice: kvačkana zapestnica v zeleni barvi se zapenja s posrebreno zaponko v obliki "rakovih klešč" ali pa s posrebreno jing-jang zaponko (ob naročilu navedite željeni način zapenjanja). Podaljšate jo lahko s priloženimi dodatnimi netki.

Mere kvačkanih uhanov: fi: 2,8 cm

Zapenjanje kvačkanih uhanov: premer uhanov: 2,3 cm; skupaj z zaponko: 3,8 cm; uhani visijo na t.i. zaponki "ribja zanka".

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.