Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Črn kvačkan nakit, komplet - zapestnica in uhani

Kvačkan nakit v črni barvi je brezčasen, unikaten in izviren nakit za ženske, ki jim ga lahko podarite ob številnih priložnostih, kot so rojstni dnevi in drugi pomembni dogodki ali pa ga nosite kar sami.

Pomembno! Pred nakupom črnega kvačkanega nakita se registrirajte/prijavite v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


39,90 € DDV vljučen

KNQ-1

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Ta čudovit, ročno kvačkan nakit v črni barvi, je narejen iz črne prejice ter žice, namenjen je ženskam, ki imajo rade posebne, izvirne, uporabne ter unikatne modne dodatke s pridihom brezčasnosti. Ta unikatni, kvačkan nakit v črni barvi (kvačkana zapestnica in uhani), so čudovito unikatno darilo tudi ob prav posebnih priložnostih, kot so rojstni dnevi ter drugi pomembni dogodki. Podarite ga lahko tudi kot izvirno poslovno darilo, saj je slovenskega porekla in ročne izdelave.

 

Kolekcija, barva: Črna eleganca, črna

Mere kvačkane zapestnice: obseg: cca 20,0 cm, dolžino zapestnice je možno prilagoditi z dodatnimi priloženimi rinkami; dolžina večjega dela: 5,5 cm

Zapenjanje kvačkane zapestnice: kvačkana zapestnica v črni barvi se zapenja s posrebreno zaponko v obliki "rakovih klešč" ali pa s posrebreno jing-jang zaponko (ob naročilu navedite željeni način zapenjanja). podaljšate jo lahko s priloženimi dodatnimi netki oz. majhnimi rinkami.

Mere kvačkanih uhanov: fi: 3,5 cm

Zapenjanje kvačkanih uhanov: premer uhanov: 3,5 cm; skupaj z zaponko: 5,5 cm; uhani visijo na t.i. zaponki "ribja zanka".

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.