Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Temno moder kvačkan nakit, komplet - zapestnica in uhani

Kvačkan nakit v temno modrih odtenkih je brezčasen, unikaten in izviren nakit za ženske, ki jim ga lahko podarite ob različnih priložnostih ali pa z njim trenutke polepšate sebi.

Pomembno! Pred nakupom temno modrega kvačkanega nakita se registrirajte/prijavite v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


39,90 € DDV vljučen

KNQ-3

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Ta čudovit, ročno kvačkan nakit v temno modri barvi, je narejen iz prejice ter žice, namenjen pa je ženskam, ki imajo rade izvirne, uporabne ter unikatne modne dodatke s kančkom pridiha brezčasnosti. Ta unikatni, kvačkan nakit v temno modri barvi (kvačkana zapestnica in uhani), je čudovito ter unikatno darilo tudi za prav posebne priložnosti, kot so rojstni dnevi in drugi pomembni dogodki. Podarite ga lahko tudi ob priložnostih, ko potrebujete posebno in izvirno poslovno darilo slovenskega porekla.

 

Kolekcija, barva: Modra eleganca, temno modar

Mere kvačkane zapestnice: obseg: cca 20,0 cm, dolžino zapestnice je možno prilagoditi z dodatnimi priloženimi rinkami; fi večjega dela: 4 cm

Zapenjanje kvačkane zapestnice: kvačkana zapestnica v temno modri barvi se zapenja s posrebreno zaponko v obliki "rakovih klešč" ali pa s posrebreno jing-jang zaponko (ob naročilu navedite željeni način zapenjanja). podaljšate jo lahko s priloženimi dodatnimi netki oz. majhnimi rinkami.

Mere kvačkanih uhanov: širina: 3,0 cm; dolžina: 3,5 cm

Zapenjanje kvačkanih uhanov: dolžina skupaj z zaponko: 5,5 cm; uhani visijo na t.i. zaponki "ribja zanka".

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.