Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Zapestnice - modra, ročno poslikana lesena zapestnica

Modra, dvo-delna, raztegljiva lesena zapestnica z unikatno, ročno poslikavo ter unikatnim izvirnim motivom. Lesena zapestnica se prilagodi meram rok, nosite jo lahko kot čudovito popestritev jesensko-zimske garderobe.

Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


34,90 € DDV vljučen

LZAP-3

Dostopnost izdelka: Tega izdelka ni več na zalogi, lahko pa vam po naročilu izdelamo novega, podobnega, a unikatno različnega. Za naročilo tega izdelka nam pišite na info@unikatnica.com


Obvestite me, ko bo na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Raztegljiva lesena zapestnica v modrih odtenkih je čudovit modni dodatek za ženske, ki se jim bo lepo podala tudi na pletena, elegantna ter jeans oblačila. Lesena zapestnica je namenjena ženskam, ki imajo rade naravne, koži prijazne materiale. Modro zapestnico krasi unikatna, ročna poslikava z izvirnim motivom metuljev ter rož. Ker je zapestnica raztegljiva, se bo dobro prilagodila meram vaših rok, zato si jo boste zlahka nadeli ter jo po uporabi sneli. Modra poslikava je zaščitena s premazom, ki motiv ščiti pred vlago, brazom, poškodbami ter toploto.

 

Kolekcija: Metulj, Modre sanje

Obseg oz. premer zapestnice: premer: 6,4 cm, širina: 4,2 cm; obseg: 24,5 cm; zapestnica je raztegljiva, sestavljena je iz dveh, z napeljano elastiko povezanih lesenih delov

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.