Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Nakit iz gline - Metulj, ogrlica, ciklamno bela

Eko nakit iz gline, ogrlica z motivom ročno naslikanega avtorskega motiva metulja v rdeče belih odtenkih je čudovit, brezčasen in izviren unikaten nakit za ženske, ki predstavlja lepo darilo ob različnih priložnostih.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


24,90 € DDV vljučen

ENGL-54

Dostopnost izdelka: Tega izdelka ni več na zalogi, lahko pa vam po naročilu izdelamo novega, podobnega, a unikatno različnega. Za naročilo tega izdelka nam pišite na info@unikatnica.com


Obvestite me, ko bo na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 2 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,40 €.


Čudovit, brezčasen, izviren ter unikaten eko nakit iz gline, ogrlica, z avtorskim, ročno naslikanim motivom rdeče belega metulja, je čudovit modni dodatek, ki bo žensko spremljal ob najrazličnejših priložnostih. Lepo se bo podal na oblačila v rdečih, belih, črnih, modrih, oranžnih, rumenih odtenkih ter na številne druge barve. Rdeča barva je barva korenske, prve čakre v telesu. Prizemljuje, daje moč, energijo in poživlja duha. Metulj simbolizira brezmejnega, veselega duha, preobrazbo in preporod.

 

Mere ogrlice iz gline: dolžina 3,8 cm;

Zapenjanje ogrlice: glinena ogrlica visi na tekstilni vrvici, ki jo dopolnjuje svileni trakec, zadaj se zapenja s karabin zaponko. Trakec lahko podaljšate za 5,0 cm

Dolžina vrvice: 47,0 cm

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.