Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Nakit iz gline - Metulj, ogrlica in prstan, ročna poslikava - ciklamna

Eko nakit iz gline (ogrlica in prstan) z motivi ročno naslikanih ciklamno belih metuljev, je brezčasen, izviren ter uporaben unikaten nakit za ženske, ki predstavlja lepo darilo, lahko podarite tudi kot slovensko poslovno darilo.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


38,90 € DDV vljučen

ENGL-24

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Čudovit, brezčasen, izviren ter unikaten eko nakit iz gline, metuljeva ogrlica in metuljev prstan v ciklamno belih odtenkih, z unikatno, avtorsko ročno poslikavo, sta brezčasen modna dodatka, ki bosta žensko spremljala ob najrazličnejših priložnostih. Glinena ogrlica in prstan z motivom ciklamno belih metuljev se zelo lepo podata na oblačila v modnih odtenkih ciklamne, bele, tudi črne, turkizne, modre, pinki, vijolične, sive, srebrne, pa tudi na mnoge druge barve. Glineni nakit v ciklamno belih odtenkih krasi unikaten in izviren vzorček metuljev.

 

Mere ciklamno bele metuljeve ogrlice iz gline: dolžina 5,2 cm; širina: 3,5 cm;

Zapenjanje ciklamno bele metuljeve ogrlice: glinena ogrlica visi na posebni, koži prijazni žičnati vrvici, ki je brez niklja in se zadaj zapenja z valjasto zaponko

Dolžina žičnate vrvice: 45 cm

Mere ciklamno belega metuljevega prstana iz gline: dolžina: 3,5 cm; širina: 2,3 cm; širina rinke prstana je nastavljiva

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.