Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Nakit iz gline - modra ogrlica, relief morskega konjička

Eko nakit iz gline, ogrlica z reliefom modro pearl morskega konjička, ki je ročno poslikan, je uporabno, izvirno in domiselno darilo ter modni dodatek za ženske. Glineni nakit se bo lepo podal na poletna oblačila v odtenkih modre, bele, rumene, ciklamne, turkizne...

POMEMBNO! Pred naročanjem se registrirajte/prijavite v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


29,90 € DDV vljučen

ENGL-13

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 2 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,40 €.


Poletje je napisalo prav posebno zgodbo. Zapisalo jo je v glino, kjer je pustilo pečat modrega morskega konjička, ki spominja na morje, peščene plaže ter romantične zgodbe, pa tudi na občutek sproščenosti. Ogrlica z reliefnim motivom modrega morskega konjička, ki je ročno poslikan, je uporabno, domiselno, izvirno in brezčasno darilo za ženske, ki imajo rade prav poseben, opazen ter drugačen unikatni nakit za ženske. Nakit iz gline v modro pearl odtenkih se bo čudovito podal na lahna poletna in druga oblačila v odtenkih bele, modre, turkizne, rumene, rdeče ter na številne druge barvne odtenke oblačil. Glineni nakit z motivom modrega morskega konjička krasi usnjena vrvica kožne barve, ta se bo lepo zlila s poltjo ženske, ki jo bo nosila. Ogrlica z motivom modrega morskega konjička je zaščitena s posebnim premazom, ki obesek varuje pred poškodbami.

 

Mere ogrlice z motivom modrega morskega konjička: dolžina 8,5 cm cm; širina: 4,3 cm; debelina: 0,3 cm

Dolžina usnjene vrvice: po želji, ob naročilu sporočite željeno dolžino vrvice, da vam jo prilagodim.

Zapenjanje ogrlice z motivom morskega konjička: modra ogrlica visi na usnjeni vrvici kožne barve, zadaj se zapenja z zaponko "karabin", ki je posrebrena in ne vsebuje niklja.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.