Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Nakit iz gline - Ogrlica vinska trta z grozdjem

Eko nakit iz gline, ogrlica z motivom ročno naslikane vinske trte s temnim grozdje, je čudovit, brezčasen in izviren unikaten nakit za ženske, ki predstavlja lepo darilo ob različnih priložnostih.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


32,90 € DDV vljučen

ENGL-62

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Čudovit, brezčasen, izviren ter unikaten eko nakit iz gline, ogrlica, z avtorskim, ročno naslikanim motivom temnega grozdja na vinski trti, je izviren etnološki kos nakita, ki bo kot modni dodatek žensko spremljal ob najrazličnejših priložnostih. Lepo se bo podal na oblačila v vijoličnih, belih, ciklamnih, indigo, modrih, turkiznih, rumenih odtenkih ter na številne druge barve. Vijolična barva je barva intuicije, duhovnosti, obilja, tretjega očesa, zdravi številne zdravstvene težave - bronhitis, astmo, kožne težave. Je barva, ki čisti misli in pomirja čustva.

 

Mere ogrlice iz gline: dolžina 5,5 cm; širina: 3,2 cm:

Zapenjanje ogrlice: glinena ogrlica visi na tekstilni vrvici, ki jo dopolnjuje svileni trakec, zadaj se zapenja s karabin zaponko. Trakec lahko podaljšate za 5,0 cm

Dolžina vrvice: 47,0 cm

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.