Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Nakit iz gline - ogrlica, ročno poslikan relief školjk

Eko nakit iz gline, ogrlica z reliefom morskih školjk, ki je ročno poslikan s turkiznimi odtenki, je čudovito, izvirno, uporabno in zelo domiselno darilo ter modni dodatek za ženske. Glineni nakit se bo lepo podal na poletna oblačila.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


24,90 € DDV vljučen

ENGL-6

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 2 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,40 €.


Poletje piše čisto posebno zgodbo, ki jo je tokrat zapisalo oz. odtisnilo v glino, v kateri je pustilo pečat morskih školjk, ki spominjajo na morje, peščene plaže, romantične zgodbe ter na občutek sproščenosti. Ogrlica z reliefnim motivom morskih školjk, ki so ročno poslikane, je uporabno, zelo lepo ter domiselno darilo za ženske, ki imajo rade prav poseben in opazen unikatni nakit. Nakit iz gline z reliefom turkiznih školjk se bo čudovito podal na lahka poletna in jesenska oblačila v odtenkih pastelnih ter drugih barv, še posebej na odtenke turkizne, rumene, modre, ciklamne in bele barve. Glineni nakit z motivom morskih školjk v turkiznih odtenkih krasi usnjena vrvica kožne barve, ki se bo lepo zlila s poltjo ženske, ki jo bo nosila. Ogrlica z motivom morskih školjk je zaščitena s posebnim premazom, ki obesek varuje pred poškodbami.

 

Mere ogrlice z motivom morskih školjk: dolžina 9,8 cm cm; širina: 4,0 cm; debelina: 0,3 cm

Zapenjanje ogrlice: glinena ogrlica z motivom turkiznih školjk visi na posebni, koži prijazni žičnati vrvici, ki je brez niklja in se zadaj zapenja z valjasto zaponko

Dolžina usnjene vrvice: po želji, ob naročilu sporočite željeno dolžino vrvice, da vam jo prilagodim.

Zapenjanje ogrlice z motivom morskih školjk: ogrlica visi na usnjeni vrvici kožne barve, zadaj se zapenja z zaponko "karabin", ki je posrebrena in ne vsebuje niklja.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.