Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Srebrna - kvačkani uhani, spirala, kapljica

Ročno kvačkani uhani v srebrni barvi, ki jih krasi motiv spirale in kapljice, so ljubek, ženstven ter zelo opazen, uporaben in izviren modni nakit, ki se vam bo podal na oblačila v skoraj vseh odtenkih. So lahki za nošenje, na soncu in pod lučjo pa se bodo močno lesketali.

Pomembno! Pred nakupom se logirajte/vpišite v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


24,90 € DDV vljučen

KVU-10-20

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 2 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,40 €.


Kvačkani uhani v srebrni barvi z motivom spirale, ki so v obliki kapljice, so izviren, uporaben in zelo ženstven modni dodatek iz e-trgovine Unikatnica. Unikatne srebrne kvačkane uhane krasi čisto poseben, unikaten vzorček iz srebrne prejice ter žice. Kvačkani uhani z motivom spirale so unikatno ročno delo avtorice Nine Kolar. Namenjeni so tistim ženskam, ki želijo biti opažene, izvirne in predvsem ženstvene, s pomočjo dodatkov, ki bodo pritegnili številne poglede, saj se na sončni svetlobi ter pod lučjo lesketajo kot srebrno sonce. Srebrni kvačkani unikatni uhani z motivom spirale so izdelani iz koži prijaznih materialov, sponka je brez niklja.

 

Mere uhanov: dolžina (z zaponko vred)= 5,8 cm

Zapenjanje uhanov: srebrni kvačkani uhani v obliki kapljice in z motivom spirale se zapenjajo z zaponko v obliki t.i. "ribje zanke"

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.