Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Temno vijola kvačkani uhani

Kvačkani uhani v temno vijola barvi, z unikatnim vzorcem, so elegantni in ljubki, ročno izdelani unikatni uhani, ki se bodo ženskam lepo podali na oblačila v modnih odtenkih pomladi in poletja. Ti temno vijola kvačkani uhani so namenjeni vsakdanjim, a tudi slavnostnim priložnostim.

POMEMBNO!Pred nakupom teh temno vijola uhanov se logirajte/vpišite v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


22,90 € DDV vljučen

KVU-10-7

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 2 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,40 €.


Kvačkani uhani v temno vijola barvi iz e-trgovine Unikatnica, kjer najdete unikatna darila, so narejeni iz tanke prejice v modni pastelni, temno vijola barvi, krasi pa jih droben unikaten vzorček. Ti temno vijola uhani so čudovito unikatno darilo, ker jih ženske lahko nosijo k razno raznim oblačilom ter drugim modnim dodatkom v pastelnih in tudi bolj živih barvah letošnje pomladi ter poletja. Ker so ti temno vijola uhani izdelani ročno, so še toliko bolj posebno unikatno darilo za ženske. Avtorica uhanov je Nina Kolar, namenjeni pa so ženskam, ki potrebujejo nevsakdanje in lične modne dodatke, ki jim bodo lepo pristajali na različne odtenke v vijolični, modri, rumeni ter zeleni barvi, lepo pa se bodo podali tudi na številne druge modne odtenke.

 

Mere uhanov: širina: 3,3 cm; dolžina (z zaponko vred): 3,8 cm

Zapenjanje uhanov: uhani se zapenjajo z zaponko v obliki t.i. "ribje zanke"

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.