Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Kvačkani uhani - rumeni, okrogli

Kvačkani uhani v rumeni barvi z unikatnim vzorčkom in okrogle oblike so elegantni, ročno izdelani unikatni uhani, ki jih krasi rumena prejica. Ti trumeni kvačkani uhani so namenjeni povsem vsakdanjim in tudi bolj slavnostnim priložnostim, tudi takrat, ko potrebujete opaznejši modni dodatek.

POMEMBNO!Pred nakupom teh rumenih uhanov se logirajte/vpišite v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


22,90 € DDV vljučen

KVU-R1-1

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 2 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,40 €.


Kvačkani uhani v rumeni barvi iz e-trgovine Unikatnica so narejeni iz tanke rumene prejice, krasi pa jih čisto unikaten vzorček. Rumeni kvačkani uhani so zaznamovani s povsem svojstveno obliko in motivom, zato so še toliko lepše unikatno darilo ob trenutkih, ko bi radi podarili zares posebno darilio za žensk. Ti unikatni rumeni kvačkani uhani so ročno delo Nine Kolar. Namenjeni so ženskam, ki rade nosijo nevsakdanje, a vendar lične modne dodatke k oblačilom v rumenih, rdečih, modrih, oranžnih, belih ter drugih barvnih odtenkih.

 

Mere uhanov: širina: 2,2 cm; dolžina (z zaponko vred): 4,2 cm

Zapenjanje uhanov: uhani se zapenjajo z zaponko v obliki t.i. "ribje zanke"

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.