Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Svetleče rdeča - kvačkani uhani, okrogli

Ročno kvačkani uhani v svetleče rdeči barvi so ženstven in eleganten nakit, ki se bo čudovito podal na oblačila v številnih modnih dodatkih. So lahki za nošenje, na soncu in pod lučjo pa se bodo lesketali kot sonce. Vzorček svetleče rdečih kvačkanih uhanov  je unikaten.

Pomembno! Pred nakupom se logirajte/vpišite v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


22,90 € DDV vljučen

KVU-10-10

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 2 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,40 €.


Kvačkani uhani v svetleče rdeči barvi so izviren, unikaten in uporaben ženstven nakit iz e-trgovine Unikatnica. Unikatne svetleče rdeče kvačkane uhane krasi čudovit in povsem izviren vzorček, ki je na obeh straneh uhanov drugačen, zato jih lahko poljubno nosite na eni ali drugi strani.. Vzorček je narejen iz svetleče rdeče kvačkane prejice ter žice. Kvačkani uhani so unikatno ročno delo avtorice Nine Kolar. Namenjeni so ženskam, ki želijo biti opažene, drugačne, izvirne ter predvsem - ženstvene. To jim bo zagotovo uspelo s pomočjo teh kvačkanih uhanov v svetleče rdeče barvi, saj se bodo dobesedno lesketali pod lučjo ali sončno svetlobo. Kvačkani unikatni uhani v svetleče rdeči barvi so izdelani iz koži prijaznih materialov, sponka je brez niklja.

 

Mere uhanov: premer= 3,2 cm; dolžina (z zaponko vred)= 5,2 cm

Zapenjanje uhanov: uhani se zapenjajo z zaponko v obliki t.i. "ribje zanke"

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.