Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Svetlo vijolični kvačkani uhani

Kvačkani uhani v svetlo vijolični barvi, z unikatnim vzorcem, so elegantni in ljubki, ročno izdelani unikatni uhani, ki se bodo ženskam lepo podali na oblačila v modnih odtenkih pomladi in poletja. Ti svetlo vijolični kvačkani uhani so namenjeni vsakdanjim, a tudi slavnostnim priložnostim.

POMEMBNO!Pred nakupom teh svetlo vijoličnih uhanov se logirajte/vpišite v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


19,90 € DDV vljučen

KVU-SV1

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 1 točko zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 1 točko to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,20 €.


Customers who bought this product also bought:

Kvačkani uhani v svetlo vijolični barvi iz e-trgovine Unikatnica, kjer najdete unikatna darila, so narejeni iz tanke prejice v modni pastelni, svetlo vijolični barvi, krasi pa jih droben unikaten vzorček. Ti svetlo vijolični uhani so čudovito unikatno darilo, ker jih ženske lahko nosijo k razno raznim oblačilom ter drugim modnim dodatkom v pastelnih in tudi bolj živih barvah letošnje pomladi ter poletja. Ker so ti svetlo vijolični uhani izdelani ročno, so še toliko bolj posebno unikatno darilo za ženske. Avtorica uhanov je Nina Kolar, namenjeni pa so ženskam, ki potrebujejo nevsakdanje in lične modne dodatke, ki jim bodo lepo pristajali na različne odtenke v vijolični, modri, rumeni ter zeleni barvi, lepo pa se bodo podali tudi na številne druge modne odtenke.

 

Mere uhanov: širina: 2,0 cm; dolžina (z zaponko vred): 3,5 cm

Zapenjanje uhanov: uhani se zapenjajo z zaponko v obliki t.i. "ribje zanke"

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.